(ВИДЕО) Мухи Амети промовираше српска верзија на песната “Не останувам јас”

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Мухи Амети за српската верзија на неговата најнова  песна насловена “Напустичу град”?!

Мухи Амети пред извесно време го промовираше спотот за песната “Не останувам јас во овој град” кој го снимаше во соработка со ИН Продукција. Песната доби и српска верзија, па во продолжение погледнете го спотот за “Напустичу град”.

Please follow and like us:
Pin Share