Гавазова со детали за новиот српски спот

Please follow and like us:
Pin Share

По теркот на повеќето наши фолкерки така и Сузана Гавазова со српска песна за српскиот пазар.

Ексклузивно за ИН таа отркива повеќе детали околу   песната, поточно снимањето на спотот за оваа песна и што се ќе има во него.

-Песната не беше лесно сето тоа да се вклопи, бидејќи музиката и аранжманот го правеа од Босна, текстот од Србија Драган Брајовиќ Браја. Спотот веќе го чекаме, при крај е , така да во скоро време ќе се промовира и тоа.

Сузе не ја исклучува можноста и нејзиниот спот да биде, впрочем како што сме навикнати да ги гледаме ексцентричните српски спотови на тамошната естрада.

-Ние работевме со Харис Дубица и тој рече да го направиме малку поинаку. Да се двои малку од српските спотови. Има доста убави кадри кои се доста интересни и можат да го привлечат гледачот да го гледа повеќе, додава Гавазова.

Како што истакнува Сузана, песната покрај српска ќе добие и македонска верзија но за тоа малку подоцна.

Please follow and like us:
Pin Share