Стојне презадоволна од бројните настапи ширум нашата земја

Please follow and like us:
Pin Share

Доколку се прати нејзината музичка агенда, тогаш ретко би можеле да ја следиме во секој нејзин чекор.

Младата и атрактивна фолкерка Стојне Николова е постојано на свирки и музички настани буквално низ целата наша земја, но и надвор од неа. Дури како што вели и самата, секогаш не може навремено да ги најави своите настапи,при што добива и критика од своите фанови.

-Ветувам дека редовно ќе пишувам кај сум, што сум, за да не морам на сите оделно да им враќам на сите. Постојано настапуваме некаде. Презадоволна сум до сега имаме настапи како во Скопје така и низ целата наша земја, но и надвор од нашата земја, па нека продолжи така, истакнува младата Стојне.

Стојне отрки дека и покрај бројните понуди за Новогодишните празници сепак мисли деа ке бидат во Швајцарија со нашите во оваа европска земја.

Please follow and like us:
Pin Share