Дара Бубамара “распали” по Владо Георгиев

Please follow and like us:
Pin Share

Српската пејачка Дара Бубамара без вкална на јазикот „распали“ по пејачот Владо Георгиев. Дара коментираше дека нејзините песни во минатото ги правеле бројни поп автори, меѓу кои Ана Станиќ и Владо Георгиев.

Со Ана е во добри односи, како и со Раста и други рапери со кои соработуваше досега. Единствено со кого денес не разговара е Владо Георгиев.

„Војната“ постои откако Владо беше во жирито на ТЛЗП каде Дара учествуваше, а за неа тогаш имаше да каже доста лоши критики.

-Горда сум на соработката со сите, освен на Георгиев кој е смрдеш од човек. Тој беше еден обичен тонец во студио кај Кона и Копац и дека е среќен што воопшто добил прилика да работи со ѕвезда како мене. И тогаш едвај дочека да дојде во емисија и да плука за мене и да се срами што работел со мене, вели Дара.

Георгиев наводно се оградуваше и од соработката со Наташа Беквалац, со која работеше на првиот албум „Не брини“, па Дара додава:

-Па секако, кога ни таа ни јас не го „фермавме два посто“.

Please follow and like us:
Pin Share