Јуле Николовска & нејзиниот бенд со нов проект

Please follow and like us:
Pin Share

Јуле Николовска важи за една од Македонските пејачки сто добро се снаога и во поп но и во фолк музиката и тоа е прави единствена . Зад неа се многу авторски песни од поп и фолк музиката , но и голем број проекти со нејзини соработници.Деновие Јуле со нејзиниот бенд снимаа проект со одбрани Македонски песни ,на кој ке ги слушнете најдобрите Македонски фолк хитови . Видео проектот се снимаше во познатиот Скопски ресторан НС Ресторан а видеото го снимаше ИН продукција. Наскоро премиерно проектот ке биде емитуван на сателитската ИНТВ и останатите телевизии низ Македонија кои емитуваат Македонска музика.

Ви го представуваме првиот дел од проектот.

Please follow and like us:
Pin Share