Силви Бенд „Како во сон“нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Се промовираше новата песна и спот на Силви бенд „Како во сон“ ,спотот е сниман во Охрид со ИН продукција .

Please follow and like us:
Pin Share