(видео) “ЗА ТЕБЕ БРАТЕ” ПЕЕ И ПЛАЧЕ,ПЕСНА ПОСВЕТЕНА НА КОЛЕГА КОЈ ПОВЕЌЕ ГО НЕМА

Please follow and like us:
Pin Share

Јорде Босиловски е вокалниот солист на Групата Оскар од Битола ,тој во гостувањето на популаната емисија ИмаТ немаТ ја испееа песната За тебе Брате инаку песна на Горан Кукич ,а Јорде ја посвети на нивниот член поточно тапанар на групата Оскар кој почина пред 3 години.

отворетего линкот

https://www.facebook.com/ImaTnemaT/videos/669584418625350

Please follow and like us:
Pin Share