(видео)Заплачи моја Македонија ,ке го погоди секој Македонец!

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот и надежен ф олк пејач Благојче Тодоровски заедно со позната фолк пејачка Еелена Јовческа го преработија хитот на Узунови Заплачи моја Македонија за која и снимија видеозапис.

Спотот се снимаше на неколку локации во Ресенско а го работеше Ин продукција . Премиерно беше емитуван на ИНТВ Сателитска.

Please follow and like us:
Pin Share