Во Мелбурн гостува Прилепското трио Горде ,Оливер и Ицко

Please follow and like us:
Pin Share

Во најпознатиот Македонски ресторан во Мелбурн Mystique Macedonian Restaurant гостуваат прилепското трио Горде,Оливер и Ицко кои имаат Австралиска турнеја .

Резервирајте на време
 0401 974 092!

А за новата година во Mystique Macedonian Restaurant ќе ве забавуваат неповторливите Цаки Кисми,Адријана Ацевска ,Саше Станковски и Имо сакс.
Please follow and like us:
Pin Share