Бојан и Дарко Здравески со нова песна и спот

Please follow and like us:
Pin Share

Браката Бојан и Дарко Здравески повторно изнедуваат,овојпат поклон за новогодишните празници со убава авторска песна.Песната е насловена како Срца две ,текстот е на Анита Даева,музиката на самите Бојан и Дарко а аражманот на Мендо Ташковски,видеото го снимаше ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share