Спасен Силјановски објави нова песна овојпат одпејана во живо !

Please follow and like us:
Pin Share

Еден од најпопуларните Македонски фолк пејачи објави нова песна ,но за првпат не е испејана студиски ,туку е промовирано во познатото шоу ИмаТ немаТ .Спасен ј ни изјави дека

а периодов работи на резервации на престојната сезона и компонирање на нова музика .

 

Please follow and like us:
Pin Share