Општинското Основно Музичко Училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“ од Прилеп ќе го одржат традиционалниот Годишен Концерт!

June 7, 2021 естрадаплус 0

Во Четврток на 10.06.2021 година со почеток во 19 часот учениците заедно со своите наставници од Општинското Основно Музичко Училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“ од […]