ЛУЃЕ И НАСТАНИ Куќата на пејачката одземена од страна на банката: Била под хипотека, а таа поим немала за тоа

May 27, 2021 естрадаплус 0

Родната куќа на легендарната пејачка на народна музика Лепа Лукиќ, која се наоѓа во с. Милочај во близина на Кралево, минатиот петок била продадена на лицитација за […]