Се бара оставка на раководството на музичкото здружение “Здружение на Естрадни музичари”

June 4, 2021 естрадаплус 0

Дел од музичарите прашуваат дали е вистина дека   членовите на управниот одбор на  ова здружение зацкривајки се позади разни продукции подале проекти во 5 тиот […]