Музичарите не ќе смеат веќе да наплатуваат кеш,а ке мораат да имаат и лиценси!

June 29, 2021 естрадаплус 0

– Во спроведувањето на оваа мерка, Владата на Република Македонија континуирано комуницираше со сите регистрирани здруженија на естрадни уметници во земјата, пришто се разменија идеи […]