Наскоро!!Сузана Гавазова најавува втор дел од Бум бум!

Please follow and like us:
Pin Share

Најпопуларната Македонска фолк пејачка Сузана Гавазова после нејзината последна песна “Прстен несуден”најавува побрза песна ни помалку ни повеќе песната ке е слична на нејзиниот најголем хит “Бум бум”која ги струши сите рекорди на слушаност кај нас .Изненадувањето овој пат е што песната ќе е дует со Бернат кој исто така на Ромски ја отпеја Бум бум .Се работи за слична тема на Бум бум ,затоа ја нарекуваме втор дел од “Бум бум”,околу Велигденските празници очекувајте промоција на оваа песна.

Please follow and like us:
Pin Share