Кого Сани не може да го заборави!?

Please follow and like us:
Pin Share

Една од најпопуларните фолк пејачки во Македонија Сани ,во гостувањето во  пополарното шоу  “ИмаТ немаТ” го испеа познатиот хит од Благица Павловска “Неможам душо неможам” дали Сани по случаен избор ја пее оваа песна или нешто и значи останува да видеме.

Инаку Сани исто ја испее и големиот хит  Во бело

Please follow and like us:
Pin Share