Александар Темелков промовираше 6 авторски песни

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве младиот и талентиран пејач Александар Темелков промовираше 6 авторски песни во студиото на Ин Продукција,Александар после напуштањето на такмичењето во Гран звезде ,реши  да се посвети на неговата кариера со негови авторски песни ,за кој на повеќето песни автор е токмо Александар . Во новите песни се очекува најмалку 2 песни да станат хитови.

преслушајте неколку од новите песни на Алаксандар Темелков

Please follow and like us:
Pin Share