БРЕНА И БОБА КУПИЛЕ ЦЕЛ СПРАТ ВО ЛУКСУЗНА КУЛА

Please follow and like us:
Pin Share

Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ одлучиле да ја продадат својата вила на Бежаниска коса за вртоглави два и пол милиони евра.

Медиумите дошле до сознание на која локација ќе бидат здомени пејачката со семејството.

Имено, Лепа Брена и Боба Живојиновиќ купиле цел спрат во луксузна кула која се гради во населбата Нов Белград, бидејќи во план им било со нив да биде нивниот помал син.

Живојиновиќ ќе имаат еден стан за себе, но сеуште не е познато дали тие ќе се преселат од вилата на Бежаниска коса, а во непосредна близина да бидат со наследникот.

Инаку, зградата ќе има четириесет ката и ќе биде највисоката во Белград.

Квадрат во оваа луксузна зграда чинел неверојатни 3.600 евра, а ако се земе во предвид колку се, веројатно се во прашање два до три стана.

Завршувањето на изградбата е планирана за 2021 година.

Please follow and like us:
Pin Share