Џељо Дестановски го претстави авторското оро “Дестанова ризница”

December 24, 2020 Martin Petrevski 0

Џељо Дестановски го промовираше неговото најново авторско оро насловено “Дестанова ризница”. За следниот период најавува и нови инструментални дела, како и комлетирање на неговиот албум.  Познатиот […]

Колку чини ноќ во хотелот во Дубаи каде престојува семејството на Карлеуша?!

December 24, 2020 Martin Petrevski 0

Додека пејачката Јелена Карлеуша остана во Србија поради деловни обврски, нејзиниот сопруг Душко Тошиќ замина на одмор со своите наследнички Атина и Ника. Успешниот фудбалер […]

Александра Пријовиќ јасно и гласно порача: „Немам намера да останам само домаќинка“

December 24, 2020 Martin Petrevski 0

Александар Пријовиќ, поради коронавирусот, целосно му се посвети на семејниот живот во последните девет месеци. Времето го поминува учествувајќи во растењето на нејзиниот син Александар, […]