Катарина Грујиќ проговори за односот со Рада Манојловиќ: „Кога некој сака да си оди во вашиот живот, не треба да го задржувате“

December 15, 2020 Martin Petrevski 0

Веќе некое време во медиумите се зборува дека пејачките Катарина Грујиќ и Радмила Манојловиќ не се во добри односи. Катарина тврди дека не знае која […]