Туше одкрива која е атрактивната девојка во неговиот спот “Прашај ги свирапите”

April 19, 2019 Martin Petrevski 0

Во неодамнешното гостување во ИН продукција Благојче Стојановски Туше ни откри повеќе информации околу последниот видео запис што го направи за песната насловена “Клета судбина” […]