“За Велигден” буди големи емоции кај сите македонци да дојдат во родната земја, истакнува Ѓоко Јовиќ

April 5, 2019 естрадаплус 0

Мега популарниот Ѓоко Јовиќ во своето екслкузивно интервју за ИН телевизија од Австралија открива како настанала неговата голема хит песна која ја пласираше на почетокот […]

Влатко, Дамјан и Златко ги полнат концертните сали во Австралија со македонци

April 5, 2019 естрадаплус 0

Ги рушат буквално сите рекорди на посетеност на своите концерти во Австралија. Младите стожери на македонската народна песна Влатко и Златко Миладиноски и Дамјан Стојаноски […]