Зоран Ванев: Често ја посетувам Австралија бидејќи тука е најдобрата публика и се прават најдобри забави

April 13, 2019 естрадаплус 0

Во Мелбурн се чувствувам како дома, вели познатиот музичар Зоран Ванев кој деновиве престојува на кратка турнеј во далечната Австралија. Приликата беше искростена од страна […]