Ријана ги полуде обожавателите со топлес фотографија

Please follow and like us:
Pin Share

Ријана на најдобар можен начин одлучила да ги најави попустите за распродажбата која се однесува на нејзината линија за долна облека “Savage X Fenty”.

Оваа година Божик подранил за сите обожаватели на Ријана. Коментарите како: “Најзгодната жена на светот”, “Дали си воопшто реална” и “Наеднаш стана жешко” и понатаму не престануваат под фотографијата.

Сепак и покрај воодушевеноста од оваа жешка фотографија, многу фанови започнале да се прашуваат кога Ријана ќе се врати во студио, бидејќи изгледа како во целост да и се предала на модата и козметиката, а во голема мера ја занемарила својата примарна професија, музиката.

Please follow and like us:
Pin Share