Погледнете го новиот спот од Благоја Грујовски

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте и дали ви се допадна најновиот спот од Благоја Грујовски за песната “Сон Печалбарски”?!

Еден од најпознатите фолк пејачи, Благоја Грујовски деновиве го промовираше неговиот најнов спот за песната “Сон печалбарски”. Видеото се снимаше на неколку интересни локации во живописните предели во Дебар и Центар Жупа, во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото !

Please follow and like us:
Pin Share