Дали ви се допаднаа новите кавери на Бумбари бенд?

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте видео проектот на Бумбари бенд за нивните нови кавери?

Бумбари бенд снимија видео проект за нивните нови кавери. Нивната идеја, како што истакнаа од бендот е да ја потсетат публиката на подзаборавените, но квалитетни македонски песни. Проектот е во соработка со ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видеото на Бумбари бенд и Ивана !

Please follow and like us:
Pin Share