Дали ги погледнавте новите кавери на група Тандеми?

Please follow and like us:
Pin Share

Дали ги погледнавте и дали ви се допаднаа новите кавери на група Тандеми?

Група Тандеми ги промовираа новите кавери на познати македонски евергрини. Видео проектот со нови кавери Тандеми го работеа во студиото на ИН Продукција.

Во продолжение погледнете ја изведбата на група Тандеми за песните “Постела од рози” и “Стамбол со се Бардовци”.

Please follow and like us:
Pin Share