Рада Манојловиќ проговори за бременоста !

Please follow and like us:
Pin Share

Рада Манојловиќ конечно проговори за бременоста. Таа веќе подолго време е во врска со пејачот Харис Берковиќ, но таа вели дека сеуште не е подготвена на таков чекор. 

Српската пејачка Рада Манојловиќ веќе долго време е во врска со колегата Харис Берковиќ, па проговори и на темата бременост. Пејачката признава дека сеуште е не подготвена за тој голем чекор, но сепак вели дека ќе дојде и до таа промена наскоро.

Тој филм нема да го гледате уште некое време. Познатата сум како пејачка со најдобри стомачни на естрадата, така што морам да ја држам таа форма и да ги оправдам епитетите. Оваа година бременост сигурно нема да има, но можеби следната, открива Рада.

Please follow and like us:
Pin Share