Со песната “Dancing”, Кајли Миног го најави новиот албум

Please follow and like us:
Pin Share

Со песната “Dancing”, светски познатата пејачка Кајли Миног го најавува 14-тиот по ред албум. Публиката според насловот на песната очекува албум полн со интересни хитови.

Кајли Миног ја претстави песната Dancing, со која го најавува својот 14 албум кој ќе биде под името Golden.  Судејќи по името на песната која пејачката ја објави на социјалните мрежи се чини дека не очекува уште еден албум полн со интересни хитови. Миног минатата година објави дека новиот албум ќе биде полн со позитивни тонови, но дека ќе пее и за скршено срце.

Тоа што најмногу ги радува фановите е нејзината соработка со пејачот Роби Вилијамс, со кој во 2000 година го сними хитот “Kids”.

Please follow and like us:
Pin Share