“Џукле бенд” го промовираа видео записот за орото “Охридска чалгија”

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте новиот видео запис на “Џукле бенд” за орото “Охридска чалгија” ?

“Џукле бенд” деновиве снимија видео запис за орото  “Охридска чалгија”. Видео записот се снимаше во охридски ресторан, а во соработка со ИН Продукција.

Инаку, прекрасното оро е снимено пред 20-тина години со чалгиите при оркестарот на македонска телевизија.

Во продолжение погледнете го видеото !

Please follow and like us:
Pin Share