(ВИДЕО) Ташко Каранфиловски го промовира најновиот видео запис за песната “Ќе се каеш верувај” !

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте најновиот видео запис од Ташко Каранфиловски за една од неговите нови песни со наслов “Ќе се каеш верувај” ?

Овојпат го промовираме најновиот видео запис од Ташко Каранфиловски со наслов “Ќе се каеш верувај”. Видеото за оваа песна се снимаше во Преспанскиот крај, а го изработи ИН Продукција.

Во продолжение погледнете го видео записот и уживајте во прекрасната песна “Ќе се каеш верувај” !

Please follow and like us:
Pin Share