Познатиот Македонски саксофонист Ице Атанасовски ја освојува Европа

Please follow and like us:
Pin Share

По успешните настапи за Новогодишните и Божиќните празници Ице не застанува.

За Новогодишните празници Ице имаше настап во Швајцарија заедно со Милан Завков,Бобан Мојсовски и Стојне,а за Божиќните празници имаше заеднички настап со неговата поранешна група Модус.за Стара нова година е во Германија заедно со Орце Стефковски и за водици во во Словенија заедно со Марјан Коцев.

Ице Атаносов за новогодишната програма промовираше две негови солистички ора на новогодисната од Сателитската ИНТВ ,која истовремено одеше и на 21 регионална Тв и една Национална.

 

погледнетеѓи видеата

 

 

Please follow and like us:
Pin Share