Брат и сестра…ново музичко парче, дует во изведба на Сања Ристеска, и Александар Талески

Please follow and like us:
Pin Share

Интересен е фактот што спотот е снимен, во само еден ден, па таков предизвик бараше огромна професионалност, од сите, кои беа дел од истиот. За почеток ќе ви откриеме, дека спотот е снимен, на две локации, едната локација е во куќата на старата градска фамилија Стомнароски, а другата локација, е идиличниот Мариовски дел, во продукција на INTV, музика и аранжман Флори Манев, текст Александар Талески, саксафон Кире Иваноски-Мената, пратечи вокал Лени Партикова, студио MT Music Studio. Текстот говори многу, како и самиот наслов, очекувајте…на повидок е нов хит.

Please follow and like us:
Pin Share