Пола фолкерки се омажија во Охрид, Дали и Стојне Николова ќе стане Охридска снаа?

Please follow and like us:
Pin Share

Како што е добро познато скоро пола фолк естрада се омажи во Охрид ,почнувајки од Елена Влевска која во мегувреме и се разведе, па Анета Наковска ,Татијна Стефановска ,Јованка Житарова која и таа се разведе ,се постапува прашанје за Стојне Николова за која наши извори велат се почесто е во Охрид.Дури Стојне ја испеа песната “Ој ти момче Охриѓанче” во најпополарното музичко шоу  “ИмаТ немаТ” .Останува на ова прашанје да одговори самата Стојне ,до тогаш уживајте во прекрасната изведба на оваа песна.

 

 

Please follow and like us:
Pin Share