Виктор Мицески со свое прво самостојно музичко дело!

Please follow and like us:
Pin Share

Младиот и талентиран хармоникаш од Прилеп Виктор Мицески деновиве во ИН продукција го промовираше своето прво дело насловено Оро циганцица,аудиото е снимено во Прилеп во студиото на Рубин Димкоски  .

Please follow and like us:
Pin Share