Најдобар народњак мегу забавњаците !

Please follow and like us:
Pin Share

Сите го знаеме Гоко Танески како еден од најдобрите забавњаци кој ги прави најдобрите журки низ Макеонија ,но дали сте го слушнале Гоко Танески како пее народно?

Гоко гостуваше во моментално најпопуларното Македонско шоу  “Имат немаТ” каде се пее исклучиво народна музика.

 

Слушнетего тој е подобаар од пола фолк сецена!

Please follow and like us:
Pin Share