Одложена австралиската турнеја на “Тандеми” и Оливера Василевска

Please follow and like us:
Pin Share

Поради оправдани причини најавуваната  австралиска турнеја за престојниот период од групата “Тандеми” и Оливера Василевска се одложува за понатака.

Како што информираат организаторите на турнејата таа сепак ќе се одржи но не во периодот за кога што беше најавувана , декември и јануари.

Неколку концерти беа веќе распродадени но менаџерите нјавуваат соодветна замена за сето тоа.

Периодот кога ќе биде нивната турнеја за Австралија ќе биде дополнително соопштен.

Please follow and like us:
Pin Share