(ВИДЕО) Погледнете го спотот од Гоце Илиески – Балада !

Please follow and like us:
Pin Share

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Гоце Илиески-Балада за неговото првенче кое носи наслов “Биди ти моја” ?!

Гоце Илиески-Балада деновиве го промовираше спотот за неговата прва песна “Биди ти моја”. Видеото се снимаше на неколку локации во прекрасниот Охрид, а во соработка со ИН Продукција. Очекувањата на Гоце се и песната и спотот да бидат добро прифатени од јавноста.

Во продолжение погледнете го видеото !

Please follow and like us:
Pin Share