Оливера, швеѓанката со македонско потекло во подготовки за првата австралиска турнеја

August 13, 2018 естрадаплус 0

Оливера Василевска, швеѓанката со македонско потекло, ја најавува својата прва голема австралиска турнеја.  Оливера изминативе години живее и работи во Шведска а е по потекло […]