Благоја: Драго ќе ми биде ако некој пресними моја подзаборавена песна тоа ќе биде добро и за групата и за мене

August 29, 2018 естрадаплус 0

Често пати во трката за конкуренција ние музичарите забораваме дека има многу убави стари песни кои може да се обноват, истакнува добро познатиот фолкер Благоја […]