Дарко Филиповиќ најавува дека се враќа на сцената

Please follow and like us:
Pin Share

Сите го знаат по големиот хит “Она она” и врската со неговата колешка Тања Савиќ. Дарко Филиповиќ веќе поголем период е повлечен од сцената, но во емисија го најавува својот камбек.

Дарко Филиповиќ, финалистот на првата сезона од „Ѕвездите на Гранд“, сите го знаат по хитот „Она она“ и по некогашната љубовна врска со колешката Тања Савиќ.

Дарко последните неколку години се повлече од медиумите и понекогаш се појавува во некоја емисија. Неодамна беше гостин кај Саша Поповиќ и најави голем камбек на српската естрада.

-Јас работам со полна пареа без оглед на тоа што ме нема на сцената. Многумина ме среќаваат и прашуваат „Каде си, зошто  те нема?. Меѓутоа, јас имам некои приватни работи од кои може да живеам и без да се занимавам со пеење, но на големо работам да најдам добра песна и да се вратам во колосек, вели Филиповиќ во „Гранд специјал“.

Please follow and like us:
Pin Share