Ице Атанасовски : Нашинците во далечните земји се желни за македонска музика !

January 29, 2018 Martin Petrevski 0

Ице Атанасовски за новогодишните и божикни празници настапуваше пред нашинците во Швајцарија. После тоа следеа  настапи во Германија и Словенија заедно со негови колеги од […]