Душко Георгиевски: Луѓето од ИН продукција знаат одлично да си ја одработат работата

January 25, 2018 естрадаплус 0

Успешна година на работен план остави зад себе фолк пејачот Душко Георгиевски, кој бележеше настапи на повеќето фестивалски изданија низ нашата земја, како и неговиот […]

Благица: Песните постанаа хитови бидејќи беа многу слушани, за разлика од денес

January 24, 2018 естрадаплус 0

Доста работно но и рекреативно, фолк дивата Благица Павлоска ја опишува изминатата година. Покрај фактот што Благица неколкуте години наназад своето живеалиште го има во […]