Елтон Џон се пензионира

January 25, 2018 Martin Petrevski 0

По 50 години музичка кариера, Елтон Џон одлучил да се пензионира. Британскиот пејач се одлучил на овој чекор поради неговата лоша здравствена состојба. Легендарниот пејач, […]