Благоја Грујовски: Буквално се борев за својот живот, не верував дека вирусот може така да ме покоси!

February 27, 2021 естрадаплус 0

Фолк пејачот Благоја Грујовски за “Фокус” ја раскажува својата борба со коронавирусот, при тоа истакнувајќи дека мора да се разбие таа фама околу тоа дека […]

ЛУЃЕ И НАСТАНИ Родителите на Џејла Рамовиќ лути поради нејзината врска со Марија Шерифовиќ – Ова не го очекуваа од неа!

February 24, 2021 естрадаплус 0

Марија Шерифовиќ воопшто не е вознемирена после пишувањата на српски „Курир“ за нејзиниот близок однос со Џејла Рамовиќ, но затоа пак, семејството на Џејла е […]

[Видео] „Ретка песна“ – млади снимија песна за поддршка на лицата со ретки болести

February 24, 2021 естрадаплус 0

Деновиве цел Охрид блеска во боите на ретките болести со осветлувањето на значајни историски споменици и објекти, а поддршка на лицата со ретки болести доаѓа и од […]