Блага Петреска на приредби Македонските деца пеаат на Англиски,Албанските на Албански!

September 13, 2021 естрадаплус 0

Бев на школска приредба сите ученици по националност Македонци пееја Англиска музика, и излезе девојче по националност Албанка ги рашири рацете и си испеја и […]

ГО ЗАТЕКЛА СУПРУГАТА СО ДРУГА ЖЕНА: љубовница се сокрила во кутија , али во едно нешто погресила! (ВИДЕО)

September 12, 2021 естрадаплус 0

Таа веднаш сфатила дека нејзиниот сопруг ја изневерува и почнала да удира и да хистеризира, а кога нејзиниот сопруг ја отворил вратата, тој му помогнал […]

Копал гроб на миленичето и умрел до гробот- Трагедија на групата „Ролинг стоунси“, останаа без менаџерот

September 11, 2021 естрадаплус 0

Менаџерот на бројни светски ѕвезди и групи, како и познатиот „Ролинг стоунси“, Мик Бригден (74) почина поради комбинација на несреќни околности. Како што објави неговата […]