No Image

Некои по 1.000 евра, а некои ниту 100 евра не даваат за своите деца – Колкава алиментација плаќаат познатите

October 5, 2021 естрадаплус 0

Браковите на познати личности многу често завршуваат со развод, судења и борби за старателство. Многу дами имаа проблеми со своите сопружници кога станува збор за […]

На 57-годишна возраст почина познатиот глумец Ненад Ненадовиќ од последици на Ковид-19

September 25, 2021 естрадаплус 0

На 57-годишна возраст почина познатиот глумец Ненад Ненадовиќ од последици на Ковид-19. Беше омилен лик меѓу колегите кои со потресни статуси на социјалните мрежи се […]

По грешка ги замениле кога се родиле, а потоа започнува неверојатната приказна

September 25, 2021 естрадаплус 0

Неверојатната животна приказна за две девојчиња (23), кои случајно биле разменети при раѓање во сицилијанска болница, ја открива посебната врска на нивните мајки кои ја […]