Бев во врска 5 години со најубавата девојка во градот, ја сметав за сродна душа, а потоа ја дозна болната вистина…

October 3, 2021 естрадаплус 0

Се потрудив да ја направам најсреќна, се мачев на градилиштето и во браварската продавница за да имам пари за да можам секогаш да си го […]