Пoчинa yштe eднa лeгeндapнa пejaчкa..

February 20, 2021 естрадаплус 0

Вчера на 66-годишна возраст почина пејачката на народна, староградска и забавна македонска музика Марина Пухариќ. Пухариќ ќе остане запаметена по нејзините композиции „Мојот разбој“, „Мојот […]

Немам сила да пишувам песни за Цеца! Аркан ги поврзал, а тој објаснува зошто повеќе не сака да пишува песни за Ражнатовиќ!

February 19, 2021 естрадаплус 0

Тие беа близу и се дружеа, а денес не се ни познаваат на улица. Ненад Кнежевиќ Кнез напиша неколку од најголемите хитови на Светлана Цеца […]